מנה מנצחת לארוחת הערב: מתכון לפתיתים חלביים בזעתר וגבינות

לא תאמיני כמה אפשר לשדרג את המוצר הפשוט בארון המטבח שלנו להפוך אותו לארוחה מפנקת: פתיתים חלביים בטעם ממיס!

חגית אור | קול כבודה 22.7.2024 | 16:09

פתיתים | צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

חבילת פתיתים

2 כוסות מים

2 כוסות חלב

גבינה מגורדת/צהובה

1 שמנת לבישול (אפשר להמיר בכוס חלב)

25 גרם חמאה

תבלין זעתר או שמיר – 2-3 כפות גדושות.

חצי כפית שום כתוש/אבקת שום

מלח ופלפל

לשדרוג: חבילת פטריות משימורים/טריות.

ההכנה:

מחממים סיר חלבי ומניחים בו את החמאה והפתיתים, מערבבים קלות ומוסיפים את המים והחלב/שמנת לבישול.

מרתיחים עד לבישול מלא של הפתיתים, מתבלים במפלח ופלפל.

לאחר כיבוי האש מוסיפים את הזעתר והגבינה הצהובה ומערבבים.

מגישים חם, אוכלים מהר כי זה טעים 

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום