בריאה ומענגת: עוגת תפוח בננה קלה להכנה ומושלמת!

אם תכניסו תפוחים ובננות בשלים אותם לעוגה שלנו, תקבלו מאפה מושלם ליד הקפה! יפה להגשה, בריא ומשמח! תהנו!!

חגית אור | קול כבודה 24.7.2024 | 09:51

עוגת בננה | צילום: שאטרסטוק

המצרכים: 

2 תפוחים מסוג צהוב

2 בננות בשלות

חצי כוס חמוציות

1 אבקת אפיה

1 סוכר וניל

חצי כוס סוכר

חצי כוס מייפל

3/4 כוס קמח

3 ביצים

כפית קינמון

חצי כוס שמן

חצי כוס קוקוס

לפיזור מלמעלה: קוקוס או אבקת סוכר

אופן ההכנה:

חותכים את התפוחים לקוביות ומועכים את הבננות, מערבבים קלות ומוסיפים את הקינמון ואז את כל החומרים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה.

משטחים בתבנית עגולה ואופים כ- 25 דקות בחום של 200 מעלות. מוציאים ומצננים ומפזרים מלמעלה קוקוס או אבקת סוכר.

בהנאה ולבריאות!!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום