מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 34°c
אשדוד 25°c
ט"ז תשרי התשפ"ה | 18.10.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 34°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

קריספי, טעיםםם ובריא: קציצות כרובית חינמיות! | בתאל בראון

קציצות מעולות רכות ונימוחות מבפנים וקריספיות מבחוץ, אפשר לנשנש אותן כמעט ללא הפסקה כי הן דלות קלוריות וטעימות כל כך!!!

קריספי, טעיםםם ובריא: קציצות כרובית חינמיות! | בתאל בראון
קציצות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

1 ראש כרובית
1 בצל
1/2 כוס קמח כוסמין או קמח עדשים כתומות.

גבעול בצל ירוק קצוץ

כפית מלח הימלאיה

חצי כפית פלפל שחור טחון/גרוס

כף שמן זית

אופן ההכנה:

קוצצים את הבצל ומאדים עם כף שמן זית. מאדים את הכרובית וקוצצים ואז מערבבים את שניהם יחד. מערבבים עם הקמח והבצל הירוק ומתבלים. יוצרים קציצות ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

אופים בחום של 220 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה.

מומלץ לאכול עם רוטב יוגורט וסלט טרי!

קול כבודה

 צבע אדום