פיקנטי, מהיר והכי טעים: כנפיים עוף בקטשופ
אחת שתיים קטשופ! ויש לכם ארוחת צהריים מוכנה, עם ריח גרל מטורף וטעם מדהים!
חגית אור | קול כבודה 25.7.2024 | 09:19
המצרכים:
מגש כנפיים עוף
4 תפו"א
קטשופ
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
פורסים את תפו"א עם הקליפה ומסדרים יחד עם הכנפיים בתבנית תנור על נייר אפיה, ממליחים ומבוזקים מעט פלפל. מטפטפים קשטשופ על הכל ומורחים בזהירות.
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל-25 דקות.
יוצא מעדן!
תהנו!