קינוח שיבולת שועל, בננה ושוקולד | בתאל בראון

גם מתוק, גם בריא וגם עם נטיפי שוקולד מריר שמכניס וואו בכל ביס, בקיצור קינוח מושלם, פרווה, לחג או סתם לרגע של אתנחתא שבא לך לאכול משהו מפנק וטוב לגוף ולנשמה

בתאל בראון | קול כבודה 5.6.2024 | 10:07

קינוח שיבולת שועל | צילום: שאטרסטוק

אז מה צריך?
4 כוסות שיבולת שועל
1 כוס חמאת בוטנים טיבעי
1/4 כוס סירופ מייפל טבעי
1 1/2 כוס מחית בננה
כוס שוקולד צ'יפס מריר ( 70% מוצקי קקאו).

מה עושים?
מחממים תנור ל-180
שמים נייר איפה בתבנית 20×20  (או מכינים מנג'טים בתבנית קאפקייקס)
בקערה מערבבים את כל המרכיבים למעט שוקולד צ'יפס .
בעזרת מרית מקפלים את שביבי השוקולד (שומרים קצת בצד)
מעבירים לתבנית (או למנג'טים) ומוסיפים את השוקולד צ'יפס ששמרנו.
אופים 15-17 דקות, או עד שמתחיל להזהיב.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד במשך 10 דקות.

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום