אדום, טעים ומהיר: מתכון לפתיתים ברוטב מפנק

מחפשת מנה קלילה לארוחת צהריים? פתיתים אדומים שכיף לאכול כמו שהם בתוספת סלט או לייד מנה עיקרית

חגית אור | מתכונים 30.5.2024 | 09:24

פתיתים ברוטב | צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

חבילת פתיתים

3 כפות רסק עגבניות

קטשופ

כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף סוכר, כפית נס קפה.

תבלין אורגנו/שמיר יבש

רבע כוס שמן

שום כתוש

ההכנה: 

מחממים את הפתיתים מעט בסיר ומערים מעליהם מים רותחים עד לכיסוי, מבשלים כחמש דקות על אש גבוהה, מסננים את המים ומשאירים רק מעט. מוסיפים את הרסק, קצת קטשופ והתבלינים ומערבבים

מוסיפים את השום והשמן (הוספת השמן בשלב זה קריטית לעסיסיות המנה) מבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה.

בתיאבון!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום