גיא פלג: הערכה: שרה נתניהו תזומן, לכל הפחות, לתת עדות במשטרה.
מתכון לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן
לכבוד חג השבועות קבלו את המתכון הפופולארי והכי קל לעוגת גבינה עם ביסקוויטים והפעם בציפוי של שוקולד לבן וחצאי תותים שיעניקו את היופי המושלם לעוגה מוצלחת
מתכון לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן / אסתי
המצרכים לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן:
- ביסקוויטים
לקצפת:
- 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ')
- 6 כפות סוכר
- 4 כפות פודינג וניל
- 1 גבינה לבנה - 500 גרם
לציפוי לבן:
- 150 גרם שוקולד לבן
- 50 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 כף שמן קנולה
לקישוט:
- חצאי תותים / כל מה שאוהבים
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים בציפוי שוקולד לבן:
הכנת הקצפת:
- בקערה, מקציפים 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ') עם 3 כפות סוכר ו -4 כפות פודינג וניל, עד לקבלת קצף יציב
- מוסיפים בתנועות קיפול את הגבינה הלבנה ועוד 2 עד 3 כפות נוספות של סוכר כל אחד יוסיף לפי הטעם
הרכבת העוגה:
- מסדרים שכבת ביסקוויטים על גבי תבנית קוטר 26 (אפשר גם תבנית מרובעת) אין צורך להרטיב את הביסקוויטים .
- מעליהם מורחים מעט מתערובת הגבינה והקצפת, מסדרים מעל עוד שכבת ביסקוויטים ומעל מורחים שוב שכבת קצפת וגבינה
- מעל מניחים שוב שכבת ביסקוויטים ומעליהם מהקצפת - סך הכל 3 שכבות ביסקוויטים
- משאירים כ 3 כפות מהקצפת בצד.
- לאחר סיום הכנת השכבות של הביסקוויטים והקצפת, מורחים את 3 כפות הקצפת הנותרות מעל שכבת הביסקוויטים האחרונה ומקפיאים במשך כשעה או יותר עד להתייצבות
הכנת ציפוי לבן:
- ממסים במיקרוגל או על בן מארי את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה והשמן ומערבבים הייטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מצננים מעט ויוצקים על גבי העוגה הקפואה
- מקשטים בתותים או בכל קישוט שתבחרו
- מקפיאים שוב למספר שעות
- מחלצים מהתבנית ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון