קציצות ותפוחי אדמה בסיר אחד | מירב מלכה .

איזה סיר משגע ומגרה והריח והטעם אמאאללהה!!!! קציצות עם תפוחי אדמה בטעם בייתי ומעורר נוסטלגיה ובמראה מעורר תיאבון!

מירב מלכה | קול כבודה 19.5.2024 | 09:30

קציצות ותפוחי אדמה | צילום: שאטרסטוק

לקציצות:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
כפית פלפל שחור
כפית כמון

לרוטב:

1 בצל

3-4 תפו"א

1/2 כוס שמן לתיבול

1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה

 

אופן ההכנה: 

מטגנים בצל אחד בסיר. את כל חומרי הקציצות מערבבים לעיסה אחידה ומכדדרים לקציצות.

מניחים בסדר רץ קציצה ותפוחי אדמה.מוסיפים מים עד לגובה ¾מהתפוחי אדמה והקציצה.

ממלאים בכוס 1/2 כוס שמן ולהוסיף תבלינים:
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
מערבבים היטב ושופכים מעל הכל.
מכסים את הסיר ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.

בהצלחה!!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום