מתכון לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות

תוספת מושלמת לארוחת הצהריים עם מתכון מוצלח במיוחד של קוביות חזה עוף עם קישואים ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות עסיסי, רק הגישו לצד אורז לבן והארוחה תצא מושלמת

חני לוין | מתכונים 17.1.2021 | 12:14

חזה עוף, תפו''א וקישואים ברוטב עגבניות צילום: חני לוין

מתכון לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 60 דקות.

המצרכים לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות:

  • 1/2 בצל קצוץ
  • 2 תפו"א בינויים קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 קישוא גדול קלוף וחתוך לקוביות
  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 1 עגבנייה גדולה שטופה וחתוכה לקוביות
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה לחזה עוף עם תפו"א וקישואים ברוטב עגבניות:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
  2. הוסיפו את קוביות חזה העוף, תפוחי האדמה והקישוא וטגנו תוך כדי ערבוב תמידי עד להלבנת חזה העוף.
  3. הוסיפו את קוביות העגבנייה, התבלינים, המים ורסק העגבניות וערבבו היטב. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
  4. בשלו עם סיר מכוסה במשך 60 דקות.
  5. הגישו לצד אורז לבן

בהצלחה רבה ובתאבון

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום