קינוחי כוסות נהדרים: מוס שוקולד עם פצפוצי קורנפלקס ולוטוס

קינוח בהכנה מהירה טעים במיוחד בשילוב של פצפוצי קורנפלקס עם מוס שוקולד וקרם לוטוס נפלא, ישדרג לכם כל אירוח בכמה רמות. המתכון פרווה אך ניתן להמירו לחלבי

חני לוין | מתכונים 12.10.2020 | 14:11

מוס שוקולד עם פצפוצי קורנפלקס ולוטוס צילום: אפרת גרינשפן

מוס שוקולד פיצפוצים ולוטוס / מאת: אפרת גרינשפן

החומרים:

2 כוסות קורנפלקס

100 גר' שוקולד מריר

2 כפות שמן

2 מיכלי קצפת צמחי (ריץ')

ממרח לוטוס

אופן ההכנה:

את הקורנפלקס גירסו היטב לחתיכות קטנות

המיסו 50 גר' שוקולד (חצי חב') ושמן במיקרוגל.

בכלי נפרד המיסו 4 כפות לוטוס, בקערה הכניסו את הקורנפלקס, השוקולד המומס והלוטוס וערבבו היטב, הניחו בתחתית הכוסיות.

הקציפו את הריץ' והוסיפו 50 גר' שוקולד מריר מומס, עד לקבלת קצף יציב, העבירו לשקית זילוף וזלפו בכוסיות מעל תחתית הקורנפלקס.

המיסו עוד לוטוס בשקית זילוף וזלפו מעל הקצפת שבכוסיות.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום