מאפה גביניות מוצלחות במיוחד בטעם נפלא

הנשנוש היומי שיתאים לכם גם כעוגת בוקר ליד הקפה, מאפה גביניות במתכון מוצלח, עם בצק מעולה ובמילוי גבינה טעים, לא תפסיקו להתענג וליהנות מהן

חני לוין | מתכונים 11.10.2020 | 09:54

גביניות צילום: דבורה מהדיזדה

גביניות מוצלחות

החומרים:

הבצק:

3.5 כוסות קמח

25 גרם שמרים טריים

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס חלב

3 חלמונים

1/2 כפית גרידת לימון

120 גרם חמאה רכה

1 כפית מלח

המלית:

250 גרם גבינה

1/4 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

חלמון

1/4 כפית גרידת לימון

כף קורנפלור

10 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:

הבצק:

בקערה הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת בצק נעים. התפיחו במשך שעה.

למלית:

ערבבו הכל יחד והכניסו למקרר עד לשימוש

הרכבת הגביניות:

רדדו ושטחו מרובע מהבצק וחיתכו לריבועים שווים, הניחו במרכז כל ריבוע כף מהגבינה, וקפלו את הפינות למרכז, כך שהכל יהיה מכוסה, בחשו בביצה טרופה והכניסו לתנור על 190° במשך כ-15 דקות, הוציאו מהתנור וצננו. הכניסו למקרר, ולקראת ההגשה פזרו אבקת סוכר.

בהצלחה רבה ובתאבון

מאת: דבורה מהדיזדה

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום