שיפודי דג בקלה בציפוי קריספי

מתכון מיוחד לקטנטנים, מזין ובריא בטעם מיוחד • שיפודי דג בקלה מצופים בפירורי לחם קריספיים ומושלמים, המתאימים לכל סעודה או ארוחה משפחתית

חני לוין | מתכונים 11.10.2020 | 10:10

שיפודי דגים בציפוי קריספי צילום: pixabay

שיפודי בקלה בציפוי קריספי וטעים

רכיבים

פילה דג בקלה (ללא עור או עצמות)

מיץ לימון

מעט מלח

1 שן שום כתושה

כף שמן

ביצה

פירורי לחם

פלפל שחור

אופן ההכנה:

השרו את הדג עם לימון ומעט מלח למשך שעה במקרר

הכניסו למעבד מזון את הדג וטחנו היטב, הוסיפו שום, שמן, ביצה, פירורי לחם, מלח ופלפל שחור וערבבו היטב.

צרו אצבעות באורך כ-8 ס"מ וצפו אותם בפירורי לחם מכל הצדדים.

חממו מחבת עם שמן וטגנו כל צד, עד להזהבה. העבירו לנייר סופג.

תחבו שיפוד או מקל בסוף הדג והגישו לצד פירה.

(אם הדג לא התבשל עדיין ניתן לאפות מעט בתנור)

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום