עם שלושה מצרכים: כבד ברוטב טריאקי עם טבעות בצל בתנור

מתכון מהיר וטעים בטירוף המעורר תאבון • טבעות בצל המצטלבות עם כבד ברוטב טריאקי, עם הגשה לצד פירה במרקם רך, הארוחה שלכם תהיה כל כך טעימה, שלא יפסיקו להחמיא לכם

חני לוין | מתכונים 12.10.2020 | 09:52

כבד ברוטב טריאקי צילום: pixabay

כבד עם טבעות בצל ברוטב טריאקי

המצרכים:

כבד צלוי

1 וחצי בצל חתוך לטבעות

מעט מים

רוטב טריאקי

אופן ההכנה:

הכניסו לתבנית אפיה את הכבד הצלוי ומעליו את טבעות הבצל, שפכו בכמות נדיבה מרוטב הטריאקי, הוסיפו מעט מים ונערו היטב את התבנית כך שיגיע הרוטב לכל הכבד והבצל.

כסו את התבנית עם נייר כסף והכניסו לתנור על 180 מעלות למשך כ 30 דקות, הוציאו כאשר הבצל יראה לכם מוכן היטב. הוציאו מהתנור ערבבו בעדינות בכדי שכל חתיכות הכבד יקבלו מהטעם,

הגישו חם לצד פירה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום