הכי מהיר הכי טעים: כנפיים עוף ותפודים בתיבול קטשופ | חגית אור

המתכון הזה נשמע לך מצחיק אבל תדעי שקטשופ הוא אחד התיבולים שממש עוזרים לנו במטבח, הוא מכיל מגוון טעמים מושלם ויכול בקלות להוסיף את הטעם המושלם לצלי עוף, ובעיקר לכנפיים

חגית אור | קול כבודה 17.6.2024 | 12:24

עוף בגריל | צילום: שאטרסטוק

מה צריך?

מגש כנפיים עוף

קטשופ

4-5 תפוחי אדמה

תיבול: כפית מלח, חצי כפית פלפל, כף תבלין עוף/תבלין שווארמה.

שמן

כוס מים

ההכנה: 

קולפים את תפוחי האדמה ופורסים על מגש תנור מרופד. מעליהם  מסדרים את הכנפיים (או בין לבין) מזלפים קשטופ מעל הכנפיים ותפוחי האדמה, ומעליו את שאר התבלינים.

מוסיפים מעט שמן ומורחים היטב כך שיגיע עם התיבול לכל התפודים והכנפיים, שופכים כוס מים בתבנית.

צולים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כארבעים דקות. עוקבים שלא מתייבש ומנמיכים לפי הצורך.

בתיאבון!!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום