מגלגלים ולתנור: פסטרמה בבצק עלים וירקות אפויים

מתכון נדיר וקל להכנה של פסטרמה מכל סוג שאוהבים מגולגלת בבצק עלים, עם שכבת חרדל וקטשופ שהופכת כל ביס לחוויה מפנקת!

חגית אור | קול כבודה 2.6.2024 | 10:27

בצק עלים ממולא | צילום: שאטרסטוק

המצרכים: 

חבילת בצק עלים

חבילת פסטרמה

גמבה (לא חובה)

עגבניה (לא חובה)

פלפל חריף (לא חובה)

חרדל וקטשופ

ההכנה:

משטחים את הבצק עלים ומרדדים מעט. מורחים שכבה דקה של חרדל ומעל מפזרים קטשופ. מניחים פרוסות פסטרמה לכל אורך ורוחב הבצק עד לכיסוי מלא של הבצק המרוח.

מניחים שורה אחת של ירקות על צד אחד של הבצק (מעל שכבת הפסטרמה) ומתחילים לגלגל לצורת רול ארוך.

מברישים את הרול בביצה ומכניסים לתנור לאפיה של כ-25 דקות על 200 מעלות.

עד להזהבת הבצק.

פורסים את הרול באורך שאוהבים ואוכלים עם מטבל טחינה או ליד סלט ירקות חיים.

בתיאבון ובהנאה!!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום