רעיון לארוחת ערב: פסטה פרווה ברוטב זעתר משובח

תמיד תוכלו להוסיף לה ביצה קשה, גבינה מגורדת או ירקות מוקפצים, אבל האמת היא טעימה כמו שהיא: מתכון לפסטה פרווה מושלמת שאפשר לנשנש לבד או לאכול עם סלט ולהנות מארוחה מעודנת וקלה, בטעם עשיר

חגית אור | קול כבודה 26.5.2024 | 19:53

פסטה עם זעתר | צילום: שאטרסטוק

המצרכים:

חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים

כף שטוחה מלח

4 כפות תבלין זעתר

חצי כוס שמן זית

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור טחון

חצי כפית כורכום

5 שיני שום

כף אבקת בצל/ אבקת מרק פטריות/אבקת מרק עוף

ההכנה:

מבשלים את הפסטה במים עם כף שטוחה מלח ומסננים. קוצצים את השום לקוביות קטנות ומעבירים לסיר החם, מוסיפים מייד את השמן זית ומערבבים קלות. מוסיפים את הזעתר ואת שאר התבלינים ועוד חצי כוס מים. מערבבים מעט ומרתיחים למשך 3-5 דקות. מכניסים פנימה את הפסטה המסוננת ומערבבים עד שכל הפסטה מקבלת מטעמי הרוטב.

בהצלחה ובהנאה!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום