ארוחת צהריים חלבית לכל העמלים: טורטי פיצה בציפוי קריספי | מירב מלכה

אם יש לך במזווה טוריות ופירורי לחם, זו המנה המהירה והמנצחת שתפנק אתכם בין העבודות וגם תחסל את אריזות החמץ האחרונות שבמטבח

מירב מלכה | קול כבודה 18.4.2024 | 10:32

טורטי פיצה | צילום: מירב מלכה

לבסיס: טורטיות

לציפוי: פירורי לחם

לרוטב:
1 רסק עגבניות
כף תבלין פיצה
כף שמן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

חוצים את הטורטיה לחצי
מורחים מעל רבע הטורטיה את הרסק.
ממוסיפים גבינה צהוב, וזיתים/פטריות.
מכסים את ברבע הריק.
טובלים כל משולש בביצה ופירורי לחם מוזהבים ומטגנים במעט שמן.

בתאבון!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום