מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 18°c
חיפה 21°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 20°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 18°c
חיפה 21°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

לאפות כשרות לפסח

מי אמר שפסח אין מה לאכול? לאפות מפנקות מקמח מצה שאפשר למלא בהן כל מה שאוהבים, או לאכול עם ממרחים מלוחים או מתוקים

לאפות כשרות לפסח
לאפות צילום: שאטרסטוק

רכיבים:

1/2 קילו קמח תפוחי אדמה
1 כוס קמח מצה מלא
2 ביצים
1/2 כף סוכר קנים
1.5 כפות מלח הימלאיה
1 אבקת אפייה כשרה לפסח
1/2 כוס שמן זית
4-5 כוסות מים

הוראות הכנה:
בקערה גדולה מערבבים קמח תפוחי אדמה עם
קמח מצה.
מוסיפים לקערה ביצים, סוכר, מלח אבקת אפייה ומערבבים היטב.
מוסיפים שמן ו-4 כוסות מים ומערבבים, אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס עד כוס מים.
את כל המצרכים מערבבים היטב עד לבלילה חלקה ללא
גושים ,
מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים לתוכה כמות של חצי מצקת רגילה.
מסובבים את המחבת כך שבלילת הלאפות תתפרש על כל פני השטח.
מטגנים משני הצדדים, כל צד יש להשאיר יחסית זמן רב, עד שמופיעים סימנים שרופים כמו של לאפה.

בהצלחה ובהנאה!!

קול כבודה

 צבע אדום

art