עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפיתות כוסמין רכות
מחפשים מתכון מוצלח לפיתות כוסמין רכות? קבלו מתכון נהדר שתוכלו להכין בסיר גריל שאו בטאבון, תקבלו מאפה בריא והכי טעים שיש
מתכון לפיתות כוסמין רכות / אסתי זוהרץ
המצרכים לפיתות כוסמין רכות:
- 4 כוסות קמח כוסמין מלא (500 ג')
- 1 כפית גדושה מלח
- 1/4 כוס שמן קנולה / זית
- כ - 2 כוסות מים פושרים
- 1 כף שמרים
- 1 כפית סוכר
אופן ההכנה לפיתות כוסמין רכות:
- בקערה, מכניסים 1/4 כוס מים, 1 כף שמרים וכפית סוכר ומערבבים הייטב, מניחים בצד לתסיסה במשך כ 10 דקות
- בינתיים לוקחים קערה גדולה מכניסים את הקמח והמלח ומערבבים היטב
- מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומתחילים לערבב, מוסיפים את תערובת השמרים שהספיקו לתסוס ומתחילים ללוש הייטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק
- מכסים את הבצק ונותנים לו מנוחה במשך כ 10 דקות
- לאחר 10 דקות מתחילים ללוש הייטב את הבצק פעם שניה ונותנים לו שוב מנוחה של כשעה או עד להכפלת הנפח
- קורצים מהבצק 8 עיגולים, מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומרדדים כל כדור בצק לצורת פיתה (לא לרדד יותר מידי) מפזרים מעט קמח על שולחן, מניחים את הפיתות מעל ומתפיחים במשך כ 15 דקות
- אופים בסיר גריל של פיתות משני הצדדים אפשר גם בטאבון למי שיש.
בהצלחה רבה ובתאבון