מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ברוטב צ'ילי

מתכון מנצח, טעים ומעניין להום פרייז – תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ונאפים בתנור עם רוטב מיונז המשולב בקטשופ, צ'ילי וסויה, מוגשים עם שומשום ויוצרים ארוחת ערב טעימה ומשביעה

חני לוין | מתכונים 4.4.2021 | 17:54

הום פרייז – קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ברוטב צ'ילי צילום: נועם זיגדון

מתכון להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ברוטב צ'ילי

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 25 דקות.

המצרכים להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ברוטב צ'ילי:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
  • 2 כפות גדושות רוטב צ’ילי מתוק
  • צ'לי חריף או פלפל צ'ילי חריף גרוס
  • 1 כף גדושה מיונז
  •  2 כפות קטשופ
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • שמן

אופן ההכנה להום פרייז – קוביות תפוחי אדמה מטוגנות ברוטב צ'ילי:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה חצי בישול במים ומלח ומסננים
  2. מערבבים את המיונז עם יתר המרכיבים ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, שופכים את הרוטב מעל תפוחי האדמה ואופים בתנור שחומם מראש על -200° עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים מפזרים שומשום מעל ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום