פסטה מקמח מלא ברוטב שמנת – תרד – הגרסא הטבעונית

פסטה חלבית ברוטב שמנת ותרד היא הבחירה המוצלחת כדי להקל על הגוף שלנו ולהתפנק מארוחה מושלמת

בתאל בראון | קול כבודה 5.5.2024 | 11:39

פסטה | צילום: freepik

חומרים:

פסטה מקמח מלא – שקית (500 גרם)

קרם קוקוס – 500 מ"ל (ממליצה על AROY-D -שזה 100% קרם קוקוס )

תרד – חבילה (250 גרם)

2 בצלים בינוניים

שום – 12 שיניים קצוצות

2 כפות שמן זית

מלח הימלאיה 1/2 כפית שטוחה לפי הטעם

פלפל שחור – 1/4 כפית שטוחה

אופן ההכנה:

1) חותכים את רוב התרד לחתיכות גסות, ואת היתר טוחנים בבלנדר מוט עם קצת מים.

2) חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן 3 דקות ומוסיפים את השום הכתוש ,מוסיפים את התרד החתוך

וממשיכים לטגן עד לריכוך קל.

3) מוסיפים את הקרם קוקוס ומביאים לצמצום קל.

4) מוסיפים את התרד הטחון, המלח והפלפל השחור, וממשיכים לצמצם את הרוטב עד להסמכה קלה.

5) מוסיפים את הפסטה המבושלת בדרגת אל-דנטה, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות עד לצמצום ואיחוד של הפסטה עם הרוטב.

תהנו.

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום