מתכון למופלטה / אפרת ושדי

תרבחו ותסעדו! מתכון קל ומהיר למופלטות שתעשינה לכן את המימונה!

אפרת ושדי | קול כבודה 29.4.2024 | 20:50

מופלטות | צילום: אפרת ושדי

חומרים:

3.5 כוסות קמח
כפית שמרים
כף סוכר
כפית מלח
330 מ"ל מים

אופן ההכנה:

ללוש את החומרים לבצק אחיד להניח מעט שמן בתחתית הקערה, להשאיר להתפחה לכחצי שעה. לאחר מכן לחלק ל18 חתיכות ולהניח להתפחה נוספת של 10 דק'. לטגן במחבת טפלון. למיטיבות לכת ניתן ליצור ערימת מופלטות כך בכל סיום טיגון של מופלטה אחת מניחים עליה את המופלטה הבאה בתור וכך מטגנים וכן הלאה.

תרבחו ותסעדו!

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום