ארוחה בחמש דקות: פיצה אישית על טורטיה | חגית אור

אתם יכולים לאכול אותה כו שהיא (אין מה לחתוך למשולשים:)) או לגלגל אותה לאט לאט ללקונוס פיצה מעלף שכל תכולתו נשפכת פנימה... כך או כך - תכינו ופשוט תהנו!

חגית אור | קול כבודה 23.6.2024 | 16:00

פיצה | צילום: שאטרסטוק

המצרכים: 

8 טורטיות

גבינה צהובה מגרדת

תוספות שאוהבים: תירס, זיתים, פטריות, בצל ועוד ועוד.

לרוטב: 5 כפות רסק עגבניות, חצי כוס שמן, מלח, כפית סוכר, אורגנו/זעתר.

 אופן ההכנה: 

ערבבים את כל חורי הרוטב בקערה נפרדת. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מניחים עליה את הטורטיות, מורחים את הרוטב בנדיבות, מעל את התוספות ומעליהן את הגבינה הצהובה.

מכניסים לתנור חם ואופים עד להקרמת הגבינה. (כעשר דקות)  מוציאים, מגלגלים בזהירות ואוכלים.

זה טעים אש, תזהרו מכוויות (-:

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום