לגיוון הארוחה ופיקנטיות מושלמת, קבלו: סחוג ירוק מרענן

הרבה ירקף פלפל חריף, עוד כמה מוצרים מהירקניה הקרובה ויש לכן סחוג אותנטי, טעים ומרענן, שמכניס הרבה ייחודיות לארוחה…

בתאל בראון | קול כבודה 7.5.2024 | 18:34

סחוג ירוק | צילום: שאטרסטוק

סחוג הינו מוצר שמקפיץ כל מאכל וכל ארוחה וההכנה שלו קלה במיוחד

איך מכינים?

לוקחים 10 פלפלים, מורידים את הראש וחוצים.

מקלפים 10/15 שיני שום – כמה שיותר, יותר טעים.

מקלפים 2 לימונים מהקליפה שלהם וחותכים לקוביות (מוציאים את הגרעינים).

שוטפים חבילה כוסברה ומנערים היטב מהמים.

מעבירים הכל למעבד מזון ללא תבלינים ושמן וטוחנים עד למרקם אחיד.

לאחר שטחנו הכל מעבירים למסננת שמתחתיה קערה ומערבבים עם כף עד
שיוצאים כל הנוזלים.

מתבלים בחצי כף מלח, חצי כף כמון, רבע כף פלפל שחור טחון/גרוס ושמן זית בנדיבות.

וזה מוכן!

תהנו 

 

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום