מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 24°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 33°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 24°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 33°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מהמטבח של ראשל סקול: מקרונים לפסח שמטריפים את חוש הטעם

מקרון כמו מקרון לא מגיע אלינו ברגע אחד, הוא מצריך כמה שלבים, אבל האמת היא שהם לא כל כך מסובכים ואם ממש בא לכם לפנק… אל תתעלמו מהמתכון הזה

מהמטבח של ראשל סקול: מקרונים לפסח שמטריפים את חוש הטעם
מקרון צילום: ראשל ליברמן

כ- 75 יחידות

הערה: יש לשים לב לשקילה מדוייקת

מצרכים חלק 1:

135 גרם אבקת שקדים

135 גרם אבקת סוכר

40 גרם חלבון

ההכנה:

לטחון את אבקת השקדים יחד עם אבקת הסוכר

לערבב יחד עם החלבון (ייתכן שיראה יבש אבל לבסוף יצא בצק)

מצרכים חלק 2:

135 גרם סוכר

32 גרם מים

40 גרם חלבון

ההכנה:

לחמם בסיר את המים הסוכר עד לרתיחה של 110 מעלות (כל הזמן לנענע את הסיר)

בינתיים מקציפים את החלבון ואח"כ שופכים את הסירופ סוכר בתנועה איטית על דופן הקערה וממשיכים להקציף כ-4 דקות עד לקירור הקצפת (לקבלת קצף קרמי נוזלי)

לערבב את 2 החלקים עד לקבלת תערובת חלקה - על מנת שלא ישבר הקצף יש לקחת חלק מהקצף, לערבב עם הבצק ואח"כ מוסיפים את השאר בתנועות קיפול.

לזלף בתבניות מתאימות לאפות ב 150 מעלות ל-15 דקות.

לקרם מקרון:

200 גרם שוקולד לבן

140 גרם שמנת/ קצפת צמחית

250 גרם שמנת/ קצפת צמחית

תמצית טעם

ההכנה:

להמיס את השוקולד הלבן ולערבב עם 140 גרם שמנת

להניח בצד לקירור

להקציף 250 גרם שמנת ותמצית טעם ולהוסיף את השוקלד.

בהצלחה!

קול כבודה

 

 צבע אדום

art