מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים

נשארה לכם ריבת תפוחים מראש השנה? קבלו מתכון הכי קל שיש למאפה שיעזור לכם להיפתר ממנה בצורה הכי טעימה שיש | מאפה מבצק עלים במילוי ריבת תפוחים המוגש לצד כדור גלידה יעניק לכם קינוח חגיגי ומפנק

חני לוין | מתכונים 19.9.2023 | 20:15

מאפה המילוי תפוחים | צילום: אסתי זוהרץ

מתכון למאפה במילוי ריבת תפוחים / אסתי זוהרץ

המצרכים למאפה במילוי ריבת תפוחים:

  • 1 בצק עלים מופשר
  • ריבת תפוחים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה למאפה במילוי ריבת תפוחים:

  1. חותכים את בצק העלים לריבועים ומניחים כפית גדושה של ריבת תפוחים
  2. חותכים רצועות דקות מבצק העלים ומצמידים היטב בצורת אלכסון
  3. אופן הכנת המאפה. קרדיט: אסתי זוהרץ
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים עד להזהבה
  5. מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
  6. מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום