מתכון לקרפ צרפתי חלבי עם מילויים שונים ונפלאים

מעניין אתכם כיצד מכינים קרפ צרפתי מקורי חלבי? המתכון הזה יענה לכם על הכל ויקצור לכם הרבה מחמאות, עם מילויים שונים תוכלו לשדרג אותו כיד הדמיון הטובה עליכם

חני לוין | מתכונים 14.10.2020 | 10:34

קרפ צרפתי צילום: pixabay

קרפ צרפתי / מאת: אפרת גרינשפן

המצרכים:

2 ביצים M

1 כוס חלב

3/4 כוס קמח

30 גרם חמאה

2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

טרפו היטב בקערה את הביצים והחלב, המיסו את החמאה והוסיפו אותה לביצים המשיכו לערבב והוסיפו תוך כדי את הסוכר והקמח עד לקבלת בלילה חלקה ונוזלית, ניתן לערבב עם בלנדר מוט בכדי שלא יווצרו גושים.

חממו מחבת בקוטר 24 או מחבת לקרפים, שמנו את המחבת עם מעט חמאה. שפכו חצי כוס מהבלילה למחבת, עטו את המחבת לכל הכיוונים בכדי שהבלילה תגיע כל הצדדים בצורה אחידה. (שימו לב. השכבה צריכה להיות דקה) טגנו במשך דקה או עד שמזהיב והפכו את הקרפ לאחר 10 שניות הוציאו מהמחבת.

מלאו ב:

שוקולד מומס חום, לבן.

ממרח לוטוס ושברי עוגיות לוטוס

ממרח חלווה וחתיכות חלווה

ניתן לפזר שברי מקופלת, שברי פקאן ועוד....

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום