מתכון למתבל פטרוזיליה חריף

שילוב טעמים ייחודי | מרירות מתונה של הפטרוזיליה עם חריפות מאוחרת שתורם הפלפל | משתלב במגוון מנות

מתכונים 7.11.2019 | 21:04

. צילום: מאיה הבלין

מתבל פשוט שלוקח דקה להכין. הוא מעולה בכל דבר. על סנדויץ, סלט, דגים ועוד. אפשר לשלוט ברמת החריפות לפי טעמכם- תלוי כמה פלפל ירוק יכנס פנימה. אם אתם לא בקטע של חריף מעודן הרבה יותר- אפשר להחליף את הפלפל ב3-4 שיני שום, זה יוצא גם מעולה.

חומרים:

צרור פטרוזיליה

פלפל ירוק חריף

שמן זית

מלח

הכנה:

מכניסים הכל למעבד מזון/שייקר/בלנדר מוט.

טוחנים עד למרקם דומה לפסטו. אם יבש מידי או קשה לטחון מוסיפים עוד שמן זית. טועמים. מוסיפים מלח אם חסר ופלפל חריף- לפי הטעם.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום