מבזקים

מתכון לסלט כארוחת צהריים

הוא צבעוני, מגרה, משביע ברמות והכי בריא שיש. יש כמה שלבי הכנה, זה לא לחתוך לתבל ולאכול. אבל את כולם אפשר לעשות מראש, ולהרכיב את המנה כשרוצים לאכול.

אוכל7.11.2019 | 21:17

. צילום: מאיה הבלין

סלט צבעוני, מגרה, משביע ברמות והכי בריא שיש. יש כמה שלבי הכנה, זה לא לחתוך לתבל ולאכול, אבל את כולם אפשר לעשות מראש, ולהרכיב את המנה כשרוצים לאכול.

רכיבים:

כ 10 עלי חסה

1 מלפפון

1 עגבניה

חופן נבטי חמניה

כף פטרוזיליה קצוצה

כף בזיליקום טרי קצוץ

חצי אבוקדו פרוס

1 ביצה קשה פרוסה

1 קישוא מסוג זוקיני

חצי דלורית

1 פטריית פורטבלו גדולה (או כמה פטריות שמפיניון רגילות)

רכיבי תיבול:

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור

אבקת שום

מעט סויה ומעט חומץ בלסמי.

טחינה – אני מעדיפה מוכנה ולא גולמית (שמכינים בשניה עם מים ומלח)

מטבל פטרוזיליה חריף – המתכון כאן

 

הכנה:

 

בחדרי חרדים

שתף כתבה זו