מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו

מנה סופר קלילה להכנה וטעימה ברמות, המעטפת קראנצ'ית והפנים רך במיוחד, מנה חלבית המתאימה לארוחת ערב קלילה ומוצלחת

חני לוין | מתכונים 7.5.2024 | 23:02

לחם גבינה | צילום: שרה שבבו

מתכון ללחם במילוי גבינה ופסטו / שרה שבבו

המצרכים ללחם במילוי גבינה ופסטו:

  • כיכר לחם (בתמונה לחם מחמצת עם זיתי קלמטה. אפשר להכין גם עם חלה אם נשארה לכם משבת)
  • פרוסות עגבנייה
  • ממרח פסטו
  • גבינת מוצרלה או צהובה

אופן ההכנה ללחם במילוי גבינה ופסטו:

 

לחם גבינה צילום: שרה שבבו

  1. פורסים את הלחם כמעט עד הסוף ומורחים בין הפרוסות ממרח פסטו
  2. מניחים פרוסת עגבנייה וגבינה בין כל פרוסה ומזלפים מעל הכל שמן זית
  3. מפזרים מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות.
  4. בהגשה ניתן לפזר גבינת פרמזן מגורדת.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום