מיוחד לחג הפסח: קציצות הודו ברוטב פיקנטי עם זיתים ופיטריות

הקציצות הכי עסיסיות שתכיני בחג הפסח: קציצות ברוטב אדום פיקנטי עם זיתים מגולענים

פנינה שמש | קול כבודה 18.4.2024 | 15:30

קציצות | צילום: שאטרסטוק

המצרכים: 

1 ק"ג בשר טחון
1 בצל טחון
4 שיני שום
מלח. פלפל שחור. קמון.
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
מעט שמן
3 כפות כוסברה קצוצה
 
אופן ההכנה: 
מערבבים את כל חומרי העיסה ומייצרים כדורים קטנים. בסיר מרתיחים מים ומעט שמן ומתבלים בכף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות, כף אבקת מרק.
מוסיפים קופסת זיתים מגולענים או קופסת פטריות ומבשלים עד לאידוי רוב המים.
 
בתיאבון ובהנאה!!!

קול כבודה

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום