מכובד על שולחן השבת: סלט ארטישוק עם פטריות

את בוחרת איך להגיש אותו: סלט ארטישוק עשיר, שאפשר לאכול חם או קר – כמו שאתם הכי אוהבים

פנינה שמש | קול כבודה 12.4.2024 | 09:56

ארטישוק | צילום: שאטרסטוק

מצרכים: 

1/2 ק"ג ארטישוק קפוא חתוך לקוביות
1 קופסא פטריות חתוכות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 גבעולי כרפס קצוצים
מלח פלפל שחור עדיף גרוס
1/4 כוס שמן
1 כף מיץ לימון
1 שן שום כתוש
כף אבקת מרק
 
אופן ההכנה:
בסיר בינוני עם 3-4 כוסות מים, מבשלים את כל הירקות עם אבקת מרק. לאחר מספר דקות מוסיפים את השמן, הלימון והשום. מרתיחים עד לריכוך וצימצום הנוזלים.
אפשר לאכול חם כתוספת, או קר כסלט.
 
בהנאה ושבת שלום!
 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום