פשטידת גבינות ופטריות חמה ועשירה

פשטידה חלבית נמסה בפה עם שכבת גבינה צהובה מלמעלה והמון פטריות מבפנים… לארוחה חלבית עשירה ומושקעת!

חגית אור | קול כבודה 27.3.2024 | 17:00

פשטידה | צילום: שאטרסטוק

מצרכים: 

2 קופסאות פטריות בשימורים

2 קוטג'

1 שמנת חמוצה

4 בייצים

חצי כוס קמח

1 אבקת אפיה

מלח, פלפל, כפית אגוז מוסקט

צרור כוסברה/פיטרוזיליה

3 כפות אבקת מרק פטריות (לא חובה)

2 בצלים

גבינה צהובה לפיזור מלמעלה (לא חובה)

ההכנה:

חותכים את הבצלים לקוביות ומטגנים. מוסיפים את כל הרכיבים והתבלינים ומערבבים בעקה. מעבירים לתבנית פיירקס חלבית או לתבנית תנור גדולה ואופים עד להשחמה והתייצבות (כ-40 דקות) בחום של 200 מעלות. לאחר מכן מפזרים גבינה צהובה ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות.

בהצלחה!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום