שווארמה אמיתית במטבח שלך

משתוקקת לפיתה עם שווארמה? הכנתי במיוחד בשבילך מתכון ביתי וקל מאד שתתחילי לאמץ בקביעות | בקשי מהקצב 'נתח שווארמה נקבה' ואת מסודרת! פשוט כנסי למתכון…

פנינה שמש | קול כבודה 27.3.2024 | 09:54

שווארמה | צילום: שאטרסטוק

מצרכים:  (כ-5 מנות)

קילו שווארמה נקבה
כף גדושה תבלין שוארמה
כפית מלח
כפית פלפל גרוס
שמן
יין לבן
 
אופן ההכנה:
מכניסים את השווארמה לקערה ומשרים ביין ובתבלינים כשעה.
 
בתום  שעה מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנות עד לריכוך.
לאחר מכן מוציאים ומצננים מעט.
 
קוצצים על קרש חיתוך דק-דק ואוכלים בפיתה עם סלט, צ'יפס וטחינה טובה.
 
קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום