הלהיט ששיגע את כולם: מתכון מושלם ל'האני באטר טוסט'

נשארה לכם חלה משבת? כדאי לכם להכין 'האני באטר טוסט' הלהיט המקורמל ששיגע את כולם ואיזה כיף שהוא כזה קל להכנה | מתכון מעולה מארבעה מרכיבים בלבד ובהגשה עם כדור גלידה ורוטב טופי תקבלו מנת קינוח חגיגית ומפנקת

חני לוין | מתכונים 5.5.2024 | 21:46

האני באטר טוסט | צילום: שרה שבבו

מתכון מושלם ל'האני באטר טוסט' / שרה שבבו

המצרכים ל'האני באטר טוסט':

  • 6 פרוסות חלה בעובי 3 ס"מ
  • 200 גרם חמאה
  • ½ כוס סוכר חום
  • 4 כפות דבש

אופן ההכנה ל'האני באטר טוסט':

  1. חותכים את החלה לריבועים יפים ומסירים את הקשה מהצדדים
  2. בקערה שמים חמאה רכה, סוכר ודבש ומערבבים לקרם חלק
  3. מצפים את פרוסות החלה בתערובת החמאה מכל הצדדים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 5 דקות
  5. הופכים את פרוסות החלה ואופים 5 דקות נוספות ועד לקרמול
  6. מצננים מעט ומגישים עם כדור גלידה ורוטב טופי
  7. ניתן לשים גם קרם פרש, פירות, ריבה, שוקולד וכל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום