קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון לבורקיטס במלית בטטה גבינה צהובה וירק
ארוחת בוקר, ערב או תוספת מושלמת לארוחה חלבית משובחת, מתכון לבורקיטס הממולא בקוביות בטטה אפויות ומתובלות בשילוב של גבינה צהובה, ירק קצוץ וטימין, המעניקים את הטעם המיוחד למאפה יוקרתי
מתכון לבורקיטס במלית בטטה גבינה צהובה וירק / שחר שולמית
המצרכים לבורקיטס במלית בטטה גבינה צהובה וירק:
מידות אוניברסליות
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 20 גרם אבקת אפייה
- 200 גרם חמאה (או מחמאה רכה)
- 1 כוס שמן
- 1 כף מלח
- 2 כפות סוכר
- 1.5 כוסות מים
למלית:
- קוביות בטטה אפויות ומתובלות לפי טעמכם
- גבינה צהובה מגורדת
- חופן פטרוזליה קצוצה
- טימין (אופציונלי)
אופן ההכנה לבורקיטס במלית בטטה גבינה צהובה וירק:
- בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים קמח עם אבקת אפייה, מחמאה, שמן ומלח
- מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק
- מניחים את הבצק מכוסה למנוחה של 15 דקות
- מרדדים את הבצק על גבי נייר אפיה לעובי של 3 מילימטר וקורצים עיגולים
- מניחים בכל עיגול מעט בטטה וגבינה צהובה
- מפזרים מעל פטרוזיליה וטימין וסוגרים היטב לצורת משולש
- מורחים כל בורקיטס בביצה טרופה ומפזרים מעל קצאח
- אופים את הבורקיטס בתנור על 170 מעלות במשך כ20 דקות או עד הזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון