מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לחיתוכיות בראוניז קפה

קינוח קל וטעים במיוחד של חיתוכיות בראוניז בטעם קפה המשתלבות נהדר עם כוס קפה חם ומעניקים לכם יחד פינוק מושלם

מתכון לחיתוכיות בראוניז קפה
בראוניז קפה צילום: depositfhotos

מתכון לחיתוכיות בראוניז קפה / שף קונדיטור רעות איפרגן.

מספר יחידות: 20. זמן ההכנה: 25 דקות. רמת קושי: קל

המצרכים לחיתוכיות בראוניז קפה:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 35 גרם מרגרינה / 4 כפות שמן
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס קמח
  • 1 כפית שטוחה קפה נמס
  • 80 (1/3 כוס) גרם סוכר לבן
  • 120 (3/4 כוס) גרם סוכר חום
  • 10 גרם (כפית) אבקת אפיה

אופן הכנה לחיתוכיות בראוניז קפה:

  1. ממיסים את השוקולד ואת המרגרינה/ השמן.
  2. מקציפים את הביצים והסוכרים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  3. מוסיפים את הקמח, הקפה ואבקת האפיה ומערבבים בתנועות קיפול.
  4. מקפלים  את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
  5. לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה, מזלפים או מניחים בעזרת כפית כדורים בגודל הרצוי תוך שמירה על מרווח בין אחד לשני.
  6. אופים על 170 מעלות במשך כ5-7 דקות עד להיווצרות קרום חיצוני והתייצבות.
  7. לאחר הקירור העוגיות מתייצבות עוד יותר, אך עדיין נותרות עסיסיות במרכזן.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון באדיבות: מגזין "טועמיה"

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art