קרן בצלאל: נשיא ארה"ב ביידן: "הוצאת צווי המעצר של בית הדין הפלילי הבין-לאומי נגד מנהיגים ישראלים היא מקוממת. אני רוצה להבהיר שוב: בניגוד למה שבית הדין מנסה לרמוז - אין השוואה - בין ישראל לחמאס. אנחנו תמיד נעמוד לצד ישראל נגד האיומים על ביטחונה".
מתכון ללחמניות גבינות ותרד
אוהבים מאפים חלביים? קבלו מתכון מוצלח ללחמניות במילוי של תערובת גבינות ותרד משובחת המעניקה ללחמנייה את הטעם המיוחד לחגיגה חלבית מושלמת
מתכון ללחמניות גבינות ותרד / אפרת ושדי
המצרכים ללחמניות גבינות ותרד:
לבצק:
- 1 ק''ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 4 כפות סוכר
- 550 מ''ל מים
- 5 כפות שמן
- 1 כף מלח
למילוי הגבינות:
- תרד
- גבינת מוצרלה
- גבינה בולגרית
- גבינת גאודה
- גבינה צהובה
- שמן לטיגון
- מלח
אופן ההכנה ללחמניות גבינות ותרד:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב במשך 7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים בצד מכוסה בניילון ומגבת ו7מתפיחים במשך כשעה.
הכנת מילוי הגבינות:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הטרד מספר דקות,
- מגרדים את הגבינות ומוסיפים אותם למחבת עם הטרד המטוגן ומכבים את האש.
- מתבלים במלח ומערבבים היטב.
הכנת הלחמניות:
- מחלקים את הבצק לכדורים שווים ומרדדים כל כדור למלבן ארוך.
- ממלאים במילוי הגבינות ובעזרת הידיים סוגרים את שני קצוות הבצק, מגלגלים ומהדקים היטב.
- טובלים את הלחמנייה בקערה עם מים ולאח''מ בשומשום.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות ואופים במשך כ 25 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון