מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד בשילוב שכבת טראפלס משגעת

עוגה קלה ומיוחדת, משולבת בשכבת טראפלס המוסיפה לעוגה מרקם עשיר ועסיסי, מעוטרת בשברי דף שוקולד ופולי קקאו המעניקים לה יופי מיוחד יותר, מתכון קל ופשוט שתוכלו להכין לכל עת והכי חשוב הוא ללא גלוטן

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד בשילוב שכבת טראפלס משגעת

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד בשילוב שכבת טראפלס משגעת / מוסי ויסלובסקי

המצרכים לעוגת פאדג' שוקולד בשילוב שכבת טראפלס משגעת:

זמן ההכנה: 30 דקות. רמת קושי: קל  

מתאימה לתבנית מלבנית בינונית

לעוגה:

  • 140 גר' שוקולד מריר
  • 120 מ"ל שמן קוקוס (1/2 כוס)
  • 150 גר' סוכר (3/4 כוס)
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל

לשכבת הטראפלס:

  • 130 גר' שוקולד מריר קצוץ
  • 130 מל' קרם קוקוס

לעיטור דפי שוקולד:

  • שוקולד מריר
  • פולי קקאו

אופן הכנה לעוגת פאדג' שוקולד בשילוב שכבת טראפלס משגעת:

  1. בקערה, מכניסים את השוקולד, השמן והקוקוס וממיסים במיקרוגל עד להמסה.
  2. מוסיפים את הסוכר לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
  3. טורפים את הביצים ומוסיפים גם אותן לתערובת השוקולד, מוסיפים את הקקאו והוניל ומערבבים היטב לקבלת בלילה אחידה.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית ומשטחים.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על  170 מעלות ואופים במשך כ 20-25 דק' עד שהשוליים יציבים והמרכז עדיין רוטט.

הכנת שכבת הטראפלס:

  1. בסיר על הגז מכניסים את קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה.
  2. בקערה מכניסים את השוקולד המריר ויוצקים עליו את קרם הקוקוס הרותח.
  3. מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד
  4. כאשר העוגה יוצאת מהתנור יוצקים עליה בעודה חמה את הגנאש ומצננים.

הכנת עיטור דפי שוקולד:

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומורחים אותו על נייר אפיה
  2. זורים את פולי קקאו מלמעלה, מכניסים לקירור וממתינים להתגבשות
  3. שוברים בצורה חופשית מדף השוקולד ומעטרים את העוגה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון באדיבות: מגזין ''טועמיה''

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art