מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות

ארוחת ערב חלבית ומשביעה עם מתכון מוצלח לפשטידת אטריות ושלל גבינות בשילוב בצל מטוגן ותבלינים, מעניקים את הטעם המשובח לארוחה חגיגית

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות

מתכון לפשטידת אטריות וגבינות / נועם זיגדון

המצרכים לפשטידת אטריות וגבינות:

  • 1 שקית אטריות בנוניות (מבשלות לפי הוראות יצרן)
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם גביע קוטג'
  • 100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 ביצים L
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מלח
  • ½ כף אבקת מרק
  • 4 כפות שמן

אופן ההכנה לפשטידת אטריות וגבינות:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את הבצל המטוגן הגבינות, השמנת והתבלינים לאטריות המוכנות ומערבבים היטב
  3. יוצקים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש על 180° במשך כ- 40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומקבלת גוון שחום

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום