מבזקים +
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 24°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 27°c
אשדוד 24°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד מושלמת בציפוי יוקרתי וממכר

מחפשים מתכון לעוגה חלבית מושלמת? קבלו מתכון קל ומהיר לעוגת פדאג' שוקולד המצופה בגנאש חלבי וציפוי לבן משובח, בעיטור של תותים, אוכמניות ואגוזי פקאן מסוכרים תקבלו קינוח חגיגי ומיוחד

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד מושלמת בציפוי יוקרתי וממכר

מתכון לעוגת פאדג' שוקולד מושלמת בציפוי יוקרתי וממכר

המצרכים לעוגת פאדג' שוקולד מושלמת בציפוי יוקרתי וממכר:

כוס מדידה חד פעמית חמה

גודל התבנית 22-24 ס"מ

לעוגה:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים L
  • 1/3 כוס קקאו
  • 2 כפות קמח

לגנאש:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה 38% שומן

לציפוי מעל הגנאש:

  • 1 מיכל שמנת חמוצה
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • אוכמניות - לקישוט
  • תותים - לקישוט
  • פקאנים - לקישוט

אופן ההכנה לעוגת פאדג' שוקולד מושלמת בציפוי יוקרתי וממכר:

הכנת העוגה:

  1. בסיר על הגז ממיסים את החמאה עם השוקולד לקרם חלק ומורידים מהאש
  2. מוסיפים את הסוכר, מערבבים טוב ומוסיפים בהדרגה ביצה אחר ביצה תוך כדי בחישה מתמדת
  3. מוסיפים את הקמח והקקאו וממשיכים לערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על  180° למשך כ-30 דקות
  5. מוציאים מהתנור ומצננים.

הכנת הגנאש:

  1. ממיסים במיקרוגל או על האש את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה עד להמסה מלאה ולקבלת גנאש חלק.
  2. שופכים את הגאנש מעל העוגה ומכניסים לקירור של שעתיים לפחות.

הכנת הציפוי:

  1. מערבבים את השמנת עם האבקת הסוכר ויוצקים במרכז העוגה מעל השוקולד
  2. מקשטים עם אוכמניות, תותים ואגוזי פקאן מסוכרים

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: עזרא בר

המתכון מאת: נועם זיגדון

בחדרי חרדים

 צבע אדום