מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
י"א תשרי התשפ"ה | 13.10.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפרגיות וערמונים ברכז רימונים

מתכון מוצלח ומלא עניין, שילוב של פרגיות מטוגנות המתבשלות עם ערמונים וסלרי קצוץ, בתיבול של רכז רימונים ותבליני הבית, בהגשה לצד אורז, אטריות או כל מה שאוהבים, תקבלו מנה בשרית משובחת ויוקרתית 

מתכון לפרגיות וערמונים ברכז רימונים

מתכון לפרגיות וערמונים ברכז רימונים

מספר מנות: 8. רמת קושי: קל . זמן ההכנה: 45 דקות הכנה

המצרכים לפרגיות וערמונים ברכז רימונים:

  • 8 פרגיות נקיות משומן
  • 6 ענפי סלרי (רק הגבעול)
  • 200 גר' ערמונים
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים בקליפתן
  • 1/4 כוס רכז רימונים
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל גרוס

אופן ההכנה לפרגיות וערמונים ברכז רימונים:

  1. בסיר סוטאז' מחממים את השמן ומטגנים בו את הפרגיות מכל צד 3 דקות, מעבירים לצלחת.
  2. לאותו הסיר מוסיפים ערמונים, סלרי חתוך למקטעים ושום ומטגנים קלות במשך כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את הפרגיות המטוגנות ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מזלפים מעל את רכז הרימונים, מכסים את הסיר ומנערים עם הידית.
  5. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים במשך כ- 30 דק על אש נמוכה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון באדיבות מגזין "טועמיה"

סטיילינג: אליהו בכר

בחדרי חרדים

 צבע אדום