מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 20°c
בני ברק 26°c
אשדוד 23°c
י"ב תשרי התשפ"ה | 14.10.2024
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 20°c
בני ברק 26°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש

מתכון מיוחד וטעים: פטריות ברוטב ברביקיו ממולאות בתערובת בשר משובחת, הנאפות בתנור ומוגשות לצד פירה בטטה ויוצרים לך מנה עיקרית מיוחדת ויוקרתית

מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש

מתכון לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש / מירב מלכה

המצרכים לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש:

  • 10 פטריות ענקיות
  • רוטב ברביקיו

לתערובת הבשר:

  • חצי קילו בשר טחון.
  • שומן כבש (רק מי שאוהב)
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 שן שום קצוצה
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1/4 כוס מים או סודה

אופן ההכנה לפטריות ממולאות בבשר טחון ושומן כבש:

  1. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מניחים בצד במשך 10 דקות.

הרכבת הפטריות:

  1. לוקחים את הפטריות ומוציאים להן את הרגל
  2. מורחים עליהם רוטב ברביקיו ומכניסים פנימה מתערובת הבשר.
  3. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור על 200° למשך 20 דקות.
  4. מגישים לצד פירה בטטה ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום