מוטי קסטל: ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם 2 ממשפחות החטופים בלשכתו בירושלים ושוחח עם אמו של החטוף אלכסנדר טרופנוב.
מתכון למוס שוקולד אוורירי בעיטורי פטל טרי
מחפשים קינוח מהיר, קל להכנה ומרשים? קבלו מתכון מעולה לקינוחי כוסות חלביים שניתן להמיר אותם בקלות לפרווה, הם מוצלחים ומעניקים יוקרה לכל ארוחה חגיגית
מתכון למוס שוקולד אוורירי בעיטורי פטל טרי
המצרכים למוס שוקולד אוורירי בעיטורי פטל טרי:
- 2 חבילות (200 גר') שוקולד מריר
- 2 מיכלים (500 מל') שמנת מתוקה/ ריצ' לפרווה
- 3 כפות שטוחות אינסטנט פודינג שוקולד/ וניל
- פטל אדום (לעיטור כשהוא טרי)
אופן ההכנה למוס שוקולד אוורירי בעיטורי פטל טרי:
- ממיסים 200 גר' שוקולד מריר עם 1 מיכל (250 מל') שמנת מתוקה/ ריצ' לתערובת חלקה בפולסים קצרים במיקרוגל או בבן מארי
- בקערה מקציפים 1 מיכל (250 מל') שמנת מתוקה/ ריצ' עם פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה
- מכניסים 3-4 כפות מהקצפת לתוך השוקולד המומס ומערבבים להשוואת טמפרטורות
- שופכים את תערובת השוקולד לקצפת ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול רכות
- בעזרת שקית זילוף מזלפים את המוס לכוסות הגשה, מכניסים לקירור במשך כשעתיים ומעטרים בפטל אדום וטרי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון באדיבות מגזין 'טועמיה'