ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ צפויים לשוחח אחר הצהריים בטלפון, בין היתר על נושא החטופים (ווינט).
אישום: הנער הפלסטיני האיץ עם הרכב הגנוב וניגח ניידת משטרה
קטין בן 17, שוהה בלתי חוקי, נאשם כי נמלט עם רכב גנוב מבלי שהוציא רישיון נהיגה - וניגח רכב משטרה שהמתין לו במחסום

במסגרת המאבק בגניבות כלי רכב ביצעה המשטרה בראשית השבוע פעילות יזומה, כאשר התקבל דיווח מתושב חולון כי רכבו מסוג מאזדה נגנב מרחוב רפאל איתן. שוטרים שהיו במחסום חוצה שומרון הבחינו ברכב כאשר הוא מאיץ את מהירותו לכיוון המחסום.
שוטרי היס"מ של מחוז ת"א ביצעו מיד חסימה הרמטית על מנת לעצור את הרכב החשוד. נהג הרכב ניסה להימלט בנסיעה לאחור אולם לפתע האיץ את מהירותו לעבר ניידות המשטרה ועקב כך ירה אחד השוטרים לעבר הגלגל של הרכב. הרכב המשיך בנסיעה תוך שהוא מנגח ניידת משטרה. החשוד ניסה להימלט בריצה אולם נתפס ונעצר. לניידת המשטרה ולרכב הגנוב נגרמו נזקים כתוצאה מההתנגשות המכוונת.
החשוד, קטין בן 17 שוהה בלתי חוקי (שב"ח) תושב איו"ש אשר נהג ברכב מבלי שהוציא רישיון נהיגה, נעצר והועבר לחקירה במחלק הנוער של מרחב איילון. מעצרו של החשוד הוארך בבית המשפט מעת לעת והיום, בתום חקירה מהירה, הוגש נגדו על ידי יחידת התביעות של מחוז ת"א כתב אישום בגין עבירות אלו ובקשה להאריך את מעצרו עד תום ההליכים.
מה עושים כשנמצאים מול כריש? המומחה מסביר
חני לוין
12:13
קלנועית התהפכה במושב החרדי, שני צעירים נפצעו
יצחק וייס
15:23
עלי זהב: תיעוד הפריצה לשער היישוב - מחבל או גנב?
חני לוין
09:55
שק קמח ב־1,000 דולר: מחסור חמור, נטישה גוברת ועליית מחירים בעזה
ישראל לפקוביץ
13:38