מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

הפיצה הכי מהירה שיש: כך תקבלו ארוחת ערב משביעה בעשרים דקות

מתכון מושלם לפיצה מיוחדת וטעימה במיוחד, פיצה המתבשלת במחבת ומורכבת מבצק שאין צורך להתפיחו יותר מעשר דקות, מתכון המתאים במיוחד לממהרים

הפיצה הכי מהירה שיש: כך תקבלו ארוחת ערב משביעה בעשרים דקות

מתכון לפיצה במחבת / נועם זיגדון

המצרכים לפיצה במחבת:

כוס מדידה חד פעמית חמה

15 פיצות אישיות

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • ½-2 כוסות מים
  • ¼ כוס שמן

לרוטב פיצה:

  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות חומץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • פלפל שחור
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה לפיצה במחבת:

הכנת הבצק:

  1. מכניסים לקערת המיקסר את כל מצרכי הבצק ולשים היטב במשך 5-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד
  2. מניחים את הבצק מכוסה בניילון ומגבת למנוחה של 10 דקות
  3. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים

הכנת הרוטב:

  1. מחממים מחבת עם השמן, הרסק ורבע כוס מים ומערבבים היטב, מטגנים במשך 2-3 דקות להשחמה.
  2. מוסיפים את השום והתבלינים ומוסיפים עוד חצי כוס מים
  3. מבשלים במשך כ-5  דקות

הכנת הפיצה:

  1. פותחים כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ
  2. מחממים מחבת/סיר טפלון ומשמנים במעט שמן
  3. מניחים את עיגול הבצק במחבת ומטגנים כ-3 דקות
  4. הופכים את הבצק, מורחים את הרוטב
  5. ומוסיפים: זיתים, פיטריות, מוצרלה, עגבניות  וכו...
  6. מפזרים גבינה צהובה ומכסים את המחבת / סיר
  7. מבשלים כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל
  8. מוציאים ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art