מוטי קסטל: ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם 2 ממשפחות החטופים בלשכתו בירושלים ושוחח עם אמו של החטוף אלכסנדר טרופנוב.
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס, עם גנאש בלונדי
קינוח חלבי מושלם וטעים במיוחד: שכבת עוגיות לוטוס בחמאה, כשמעליהן שכבת מוס שוקולד לבן וקרם בלונדי משובח מעניקים לכם קינוח חלבי חגיגי
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי / מירב מלכה.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי:
- 12 עוגיות לוטוס טחונות
- 1 כפית חמאה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 490 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד בלונדי לזלף מעל המוס
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי:
בסיס לוטוס:
- ממיסים את החמאה ומערבבים עם עוגיות הלוטוס הטחונות.
- מניחים שכבה בתחתית כוסות הקינוח
הכנת מוס שוקולד לבן:
- ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת מתוקה
- בקערה נפרדת מקציפים 400 מל שמנת מתוקה למרקם יוגורט
- מערבבים את הקצפת יחד עם השוקולד הלבן עד לאיחוד.
- מזלפים את מוס השוקולד הלבן מעל שכבת עוגיות הלוטוס שבכוס.
- מכניסים להקפאה של חצי שעה.
הכנת גנאש שוקולד בלונדי:
- ממיסים 40 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד בלונדי ומערבבים היטב.
- מזלפים את תערובת הבלונדי מעל מוס השוקולד הלבן שבכוס
- מקפיאים במשך כשעה לפני ההגשה
- מקשטים כרצונכם.
בהצלחה רבה ובתאבון