מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 31°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 31°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס, עם גנאש בלונדי

קינוח חלבי מושלם וטעים במיוחד: שכבת עוגיות לוטוס בחמאה, כשמעליהן שכבת מוס שוקולד לבן וקרם בלונדי משובח מעניקים לכם קינוח חלבי חגיגי

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס, עם גנאש בלונדי

מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי / מירב מלכה.

המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי:

  • 12 עוגיות לוטוס טחונות
  • 1 כפית חמאה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 490 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד בלונדי לזלף מעל המוס

אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי:

בסיס לוטוס:

  1. ממיסים את החמאה ומערבבים עם עוגיות הלוטוס הטחונות.
  2. מניחים שכבה בתחתית כוסות הקינוח

הכנת מוס שוקולד לבן:

  1. ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת מתוקה
  2. בקערה נפרדת מקציפים 400 מל שמנת מתוקה למרקם יוגורט
  3. מערבבים את הקצפת יחד עם השוקולד הלבן עד לאיחוד.
  4. מזלפים את מוס השוקולד הלבן מעל שכבת עוגיות הלוטוס שבכוס.
  5. מכניסים להקפאה של חצי שעה.

הכנת גנאש שוקולד בלונדי:

  1. ממיסים 40 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד בלונדי ומערבבים היטב.
  2. מזלפים את תערובת הבלונדי מעל מוס השוקולד הלבן שבכוס
  3. מקפיאים במשך כשעה לפני ההגשה
  4. מקשטים כרצונכם.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art