מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לאנטיפסטי בסילאן ושומשום

'אנטיפסטי' המאכל הטעים והמשובח עם מגוון ירקות עסיסיים המתובלים בטעם מתקתק ומעניקים לכם מנה שניתן להגיש כתוספת בכל ארוחה מיוחדת

מתכון לאנטיפסטי בסילאן ושומשום

מתכון לאנטיפסטי בסילאן ושומשום / מירב מלכה

המצרכים לאנטיפסטי בסילאן ושומשום:

  1. בצל
  2. פטריות
  3. חציל
  4. פלפל אדום
  5. גמבה צהובה
  6. גזר
  7. בטטה
  8. קישוא
  9. שומר
  10. שעועית ירוקה
  11. שומשום
  12. 2 כפות סילאן
  13. מלח
  14. פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לאנטיפסטי בסילאן ושומשום:

  1. את כל הירקות חותכים לרצועות
  2. מחממים סיר רחב עם מעט שמן בתחתית ומטגנים את הבצל, הפטריות והגזר ולאט לאט להוסיף את יתר הירקות.
  3. מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ו2 כפות סילאן ומערבבים לאיחוד.
  4. מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך 20 דקות בסיר מכוסה.
  5. מורידים את המכסה ואופים במשך 10 דקות נוספות ללא כיסוי בכדי לתת השחמה.
  6. מוציאים מהתנור ומפזרים מעט שומשום בהגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art