מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 18°c
ירושלים 13°c
בית שמש 13°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לטארטלטים במלית מיוחדת ומגוון טעמים משובחים

לאוהדי הקינוחים המיוחדים יותר, קבלו מתכון לטארטלטים במלית של שוקולד לימון עם בראס שקדים, שוקולד פרלינה ומרציפן קפה, המעניקים לכם קינוח יוקרתי ומרשים במיוחד

מתכון לטארטלטים במלית מיוחדת ומגוון טעמים משובחים

מתכון לטארטלטים במלית מיוחדת ומגוון טעמים משובחים / שחר שולמית

המצרכים לטארטלטים במלית מיוחדת ומגוון טעמים משובחים

מידות אוניברסליות

לבצק פריך לטארטלטים:

  • 135 גרם קוביות חמאה קרה
  • 75 גרם אבקת סוכר
  • 35 גרם אבקת שקדים
  • 300 גרם קמח
  • קורט מלח
  • מעט וניל לטעם
  • 50 גרם ביצים (ביצה M)
  • צבע מאכל כתום באבקה לפי צורך

לגנאש שוקולד לימון:

  • 25 גרם מיץ לימון
  • 1 כף שמנת מתוקה
  • 50 גרם שוקולד לבן

לבראס שקדים:

  • 1/2 כוס שקדים גרוסים

למלית שוקולד פרלינה:

1 קופסת שוקולד פרלינה (ניתן לרכוש בחנויות אפיה)

(ניתן להמיר בכל ממרח אחר שאוהבים / גנאש שוקולד מריר)

למרציפן קפה מהיר:

  • 100 גרם קמח שקדים
  • 100 גרם סוכר
  • 20 מ" ל מים
  • 1 כפית קפה נמס

אופן ההכנה לטארטלטים במלית מיוחדת ומגוון טעמים משובחים:

הכנת הטארטלטים:

  1. שמים במעבד מזון את כל המצרכים מלבד הביצה ומעבדים עד למראה פירורי
  2. מוסיפים את הביצה ומעבדים עד לאיחוד ותו לא (הבצק מוכן מידית לעבודה)
  3. יוצרים בסבלנות מהבצק טארטלטים בתבניות הסיליקון ומקפיאים שעתיים לפני אפיה אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות מכוסה בנייר אפייה (למנוע השחמה ולשמור על הגוון) עד הזהבה

הכנת גנאש שוקולד לימון:

  1. בסיר קטן מרתיחים את מיץ הלימון יחד עם השמנת המתוקה כדקה
  2. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לאיחוד
  3. שמים בכל טארטלט כפית מהגנאש (לא משתמשים בכל הכמות)

הכנת בראס שקדים:

  1. קולים בתנור 1/2 כוס שקדים גרוסים ושמים בכל טארטלט כפית אחת

הכנת שכבת מלית שוקולד פרלינה:

  1. מחממים במיקרו בפולסים 1/2 כוס מהממרח שוקולד ומערבבים בין לבין עד שהממרח יהיה במרקם נוזלי כדי שיכנס בצורה טובה ומפולסת לטארטלט ממלאים את הטארטלט בממרח עד השוליים

הכנת מרציפן קפה מהיר:

  1. במעבד מזון ערבבים את כל המצרכים עד לאיחוד ולמרקם אחיד
  2. שמים את המרציפן בשקית נילון סגורה במיקרוגל למשך דקה אחת ולשים אותו ידנית בתוך השקית כ2 דקות והבצק מוכן לעבודה
  3. ממלאים את תבניות הסיליקון במרציפן ומקפיאים לפני חילוץ
  4. מניחים את מרציפן הקפה מעל הפרלינה
  5. מקשטים לפי הצורך

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art