מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
כ"א חשון התשפ"ה | 22.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 16°c
חיפה 16°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 33°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לדג לברק בעשבי תיבול ופפריקה פיקנטית

לכבוד שבת קודש עם מתכון מעולה לדג עסיסי ביותר, דג לברק הנאפה עם תערובת של עשבי תיבול וחצאי לימון המעניקים את הטעם המשובח והיוקרתי לארוחה

מתכון לדג לברק בעשבי תיבול ופפריקה פיקנטית

מתכון לדג לברק בעשבי תיבול ופפריקה פיקנטית / נועם זיגדון

המצרכים לדג לברק בעשבי תיבול ופפריקה פיקנטית:

  • 1 דג לברק טרי
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ½ ראש שום כתוש
  • גרידת לימון
  • ¼ כוס שמן זית 
  • ½ כפית מלח
  • פפריקה פיקנטי של מלח הארץ

אופן ההכנה לדג לברק בעשבי תיבול ופפריקה פיקנטית:

  1. מנקים ושוטפים את הדג היטב ומייבשים בעזרת נייר סופג
  2. בקערה, מערבבים היטב את הירק עם השום, גרידת הלימון, השמן והפפריקה הפיקנטית, עד לאיחוד.
  3. חורצים חריצים לאורך הדג ומכניסים כמות נדיבה מהתערובת בבטן הדג ולאורך כל הדג
  4. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים עם מלח ופפריקה
  5. מזלפים מעט מלמעלה שמן זית ומוסיפים חצאי לימון
  6. מוסיפים עגבניות שרי, ראש שום ופלפל חריף ועוטפים בנייר אפיה
  7. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות
  8. לאח''מ מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-10 דקות להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art